Waarop heb ik garantie?

Bij Oke-sigaret.nl krijgt u standaard 3 maanden garantie op uw aankoop van het product. Garantie geld alleen op hardware producten, uitgezonderd van clearomizers, vervang glazen, coils (en vormen van). Wanneer er vragen zijn over specifieke producten qua garantie, neem dan even contact met ons op.

Wanneer vervalt de garantie?

De garantie vervalt wanneer het apparaat waterschade of val/stoot schade heeft. Naar een klein krasje wordt niet gekeken, maar wanneer het apparaat defect is geraakt door het laten vallen van het apparaat, vervalt de garantie. Onder waterschade wordt ook “liquid”-schade verstaan. Wanneer er vloeistof in de elektronica aangetroffen wordt, vervalt automatisch de garantie.

DOA garantie

De garantie geldt alleen op de eerder bovenstaande producten. Mochten uw producten onverhoopt stuk geleverd worden, neem dan contact op met ons op door een e-mail te sturen naar info@oke-sigaret.nl.

Garantiekaart/sticker

Op de pakbon of factuur vindt u de zogenaamde garantie sticker. U stuurt het apparaat naar ons terug met een kopie van uw pakbon/factuur met daarop de garantie sticker. Zonder deze aankoopbon met sticker, kunnen wij geen garantie geven. Bewaar deze dus goed!

LET OP: als u een apparaat naar ons terugstuurt, zorg dan dat deze geen vloeistof bevat!

Leeftijdscontrole

Je kunt alleen bij ons kopen als je 18 jaar of ouder bent!