Maakt u dagelijks gebruik van uw elektronische sigaret? Dan ontkomt u niet aan het feit dat deze vuil wordt. Het is daarom van belang de e-sigaret goed te onderhouden en sommige onderdelen regelmatig te vervangen. U zorgt op die manier voor een langere levensduur, betere prestaties en meer dampplezier. Tijd voor onderhoud aan uw e-sigaret Heeft u het idee dat de prestaties afnemen, de dampproductie minder is, uw e-sigaret minder lekker smaakt of voor een verbrande smaak zorgt? Dan is het tijd voor onderhoud aan uw e-sigaret. Zorg voor een setje reserve-onderdelen voor uw elektronische sigaret. Heeft u een extra coil of verwarmingselement (atomizer) liggen?

Demonteren van uw e-sigaret

Let op! Tijdens het demonteren van uw e-sigaret kan er wat e-liquid lekken. Doe dit daarom op een veilige plaats.

Schroef de clearomizer los van de batterij en schroef ook het mondstuk, de behuizing en de atomizer of coil los. Veeg de verstuiver, de drip tip en de atomizer cone goed schoon. Neem een oude doek of stevig keukenpapier en blaas vervolgens alle onderdelen goed door, om de e-liquid te verwijderen. U kunt de atomizer of coil voorzichtig schoon deppen en het mondstuk of de behuizing afspoelen met warm water. Laat alles weer goed drogen.

Let op! U mag de atomizer of coil niet met water afspoelen!

Reinigen en monteren

Reinig de aansluiting van de batterij, met een droge doek. Blaas deze eventueel nog even voorzichtig schoon, maar voorkom contact met water. Zijn alle onderdelen goed schoon? Zet de e-sigaret dan weer in elkaar. Draai de onderdelen niet te strak aan, vast is vast! Vul de e-sigaret met e-liquid en laat dit even goed intrekken, in de atomizer of de coil.

Is er nog steeds sprake van een verbrande smaak of matige prestaties? Dan wordt het tijd om de coil of atomizer te vervangen, dus zorg dat u een extra set op voorraad heeft.

Leeftijdscontrole

Je kunt alleen bij ons kopen als je 18 jaar of ouder bent!