Je hebt zojuist een e-sigaret gekocht met een e-liquid. Dit. Het is echter verstandig om daarnaast enkele accessoires en onderdelen achter de hand te houden, om deze op tijd te kunnen vervangen. Met regelmatig onderhoud van je e-sigaret zorg je ervoor dat je hier optimaal gebruik van kunt blijven maken. Bij oke-sigaret vindt je alle onderdelen die passen bij je e-sigaret.

Clearomizers en mondstukken

Naast de aanschaf van een e-sigaret is het onder andere verstandig om een extra clearomizer aan te schaffen. Dit is het onderdeel dat de e-liquid bevat. Hierdoor is het makkelijke om van smaak te wisselen, of een e-liquid met een ander nicotine gehalte te gebruiken. Ook verkopen wij tegenwoordig cbd e-liquid. Daarnaast kun je nadenken over andere mondstukken, die je als meer prettig ervaart. Deze onderdelen hebben minder snel te maken met slijtage, ze zorgen er vooral voor dat je de e-sigaret op een comfortabele wijze kunt gebruiken, precies zoals je dat voor ogen hebt.

Batterijen, coils en atomizers

Een e-sigaret kent geen verbranding, er is sprake van verwarming om verdamping van de e-liquid mogelijk te maken. Het zijn de batterij en de coil of atomizer die hier samen voor zorgen. De batterij levert de energie die er nodig is, om via de coil of atomizer voor de verwarming van de vloeistof te zorgen. Heb je het idee dat uw e-sigaret vaker op dient te laden, of dat deze niet meer zo goed werkt als voorheen? Dan is het een goed idee om deze onderdelen te vervangen, zodat je de e-sigaret weer kunt gebruiken zoals je dat gewend bent.

Opladers en overige onderdelen voor uw e-sigaret

Tenslotte kun je binnen de onderdelen voor uw e-sigaret denken aan bijvoorbeeld een nieuwe of extra oplader, zodat je deze ook elders kunt gebruiken. Onder het menu accessoires vindt u onder andere naaldflesjes om de e-liquid gemakkelijk bij te kunnen vullen, of een compleet vulsysteem en een ketting om je e-sigaret altijd bij je te kunnen dragen. Blader door de verschillende accessoires en maak het gebruik zo eenvoudig mogelijk, of zorg er met de onderdelen voor de e-sigaret voor dat je hier ook op termijn optimaal gebruik van kunt blijven maken.

Leeftijdscontrole

Je kunt alleen bij ons kopen als je 18 jaar of ouder bent!